pátek 26. července 2013

LARRY is only BROmance.

Hello guys:) Předem chci napsat,že nechci nikoho urazit,jen vyjadřuji svůj osobní názor.Už podle názvu článku asi každá Directionerka ví o co se jedná,ale těm co to neví to přiblížím.Jedná se o Louise a Harryho spolu,jako Romanci,proto mají své společné jméno 'Larry Stylinson'.
Moc si nedokážu vysvětlit,proč to ty holky,respektive skupina holek s názvem Larry Shippers vůbec dělají.Jediný rozumný vysvětlení je,že byli prostě platonicky zamilované do jednoho z nich a ztratili naději,že ho někdy aspoň uvidí,natož budou jejich přítelkyně.A to je podle mě špatně,každý by měl věřit ve své sny.
Posledních pár dní jsem se v tom hodně vrtala a musím uznat,že některé ty videa jsou opravdu věrohodné,ale pořád si říkám,že nás ty fakta zaslepily a není to tak.Jinak,nejsem LS,spíš ES. Tohle je to video,má 45 minut,stačí se podívat na takových 10 http://www.youtube.com/watch?v=VCtgmLzqSno . Upřímně? s některých videí se mi dělá zle.
Všechno kolem toho mě svým způsobem i bolí,protože kdyby to byla pravda,znamenalo by to,že nám kluci celé ty 3 roky lhali,já vím,že musí,ale aspoň nějaký náznak nebo něco podobnýho.
Ty jejich doteky,ty pohledy,je to hrozně zvláštní.Určitě bych nebyla hater,a nezačala bych je odsuzovat,kdyby byli spolu,ale byl by to nezvyk,prostě nevím.Pořád bych je milovala a podporovala,v tom jsem si jistá!

Ale nejvíc mě štve,jak se LS snaží hrozně všem ten názor vecpat do hlavy a jak vidím tak se jim to daří.Ty stránky co mají na facebooku mají některé přes 10tisíc likes,ty cizí i víc,je to až neuvěřitelné.
A kdyby to byla lež,což doufám ,že je,víte jak to musí všechny bolet? myslím Louiho,Harryho ,ale i El,musí je to hrozně bolet,když jim vlastně ty holky tak ubližují.Musí to být hrozné,když po nic pořvávají 'Larry' 'I hate Eleanor' a nebo jsou trendy #Larryisreal tohle je na mě už trochu silný šálek kávy.A ještě horší musí být,když se Harry s Louim nemůže bratrsky obejmout po vydařeném koncertu,protože by jim holky začali říkat,že jsou gayové a řekli by,že je to důkaz Larryho.Potom je lesba nebo gay vlastně každý,když už takhle teda přemýšlíte.

Nejvíc mě,ale vadí ty fake fotky co vytvářejí,pár jich tu dám.Některé ty věci co dělali jsou čistě ze srandy a nebo momentky.Nemůžu to říct jistě,ani jednoho z nich neznám,ale prostě jsme jen zaslepení já si myslím:)
Nejhorší na tom je,že ty holky zničily to přátelství,které měli.Viděla jsem hodně videí s Elounor a tak jak se díve Loui na El se nedíval na nikoho,tak zamilovaně.Oni jsou jako kopie sebe samého,není možný aby byl prostě Loui gay a El byla jen podstrčená.Nebo ty jejich teorie,že jsou trojčata,Eleanor,Tina a Gretchen,je to až k smíchu,taky vypadám jinak,když si jinak načešu vlasy a jsem vyšší když si dám boty na podpatku.
Neskutečným způsobem mě překvapilo to,jak lidi spojují některé jejich tetování,které vlastně společně ani význam nemají a nebo určují,které s Harryho tetování je tetování gayů,to je i na mě už moc.Je pravda,že některé tetování mají společné,bože však jsou to nejlepší přátelé a chtějí mít nějakou vzpomínku.Nepiště mi sem,že Zayn a Niall jsou taky nejlepší přátelé a nemají společné tetování-__-
Pro shrnutí,na Larryho věřím i nevěřím,pořád je tu nějaké pro a proti! Můj názor je ten,že kdo nemá nejlepšího kamaráda ,nemůže to jejich přátelství pochopit.
Je pro mě poměrně těžký to psát,takže tohle by asi stačilo,děkuju za pochopení:)

Jako tohle myslíte vážně? co by si mysleli,kdyby to
viděli?
                                                    Obyčejné přátelské objetí:)

                                                         with love,Denn xx


středa 24. července 2013

tattoos

Tohle bude jeden z článků,které nikdo neuvidí a ani si nepřečte,protože nesdílím svůj blog na sociálních sítích,ale je mi to vlastně jedno,dělám to pro zábavu:) I když by nebylo špatný ho hodit na facebook,ještě uvidím,ale lidi jsou svině a ještě by mi ho zkritizovali,takže si ho asi nechám pro sebe.Řeknete si co to má za smysl,mít blog,dělat si tu práci s psaním článků o ničem,vlastně na to ani odpověď nemám.V tomto příspěvku napíšu svůj názor na tetování a všechno to ,co by případného čtenáře mohlo zajímat:) Budu to dělat v částečně v podobě rozhovoru a částečně v podobě normálního souvislého článku:) Už předem ,bych chtěla napsat,že v dalším článku,který napíšu možná ještě dneska,bude můj názor na Larryho. Hope you like it xx

so,let's go xx

1.Chtěla by si tetování?

Samozřejmě,že chtěla.Moje maminka je,ale toho názoru,že jsem na to malá,že si tím zničím tělo a podobně.No já vím,že si na to jednou našetřím a prostě si ho udělám a potom jí ty keci budou houby platné,asi to zní divně,svou mámu miluju,ale tohle na ní nenávidím,brání mi v mým snech a v tom,co chci nejvíc ze všech.To jsem trochu odbočila od tématu.Chtěla bych tetování,které budu mít společné se svou kamarádkou a nebo něco co nás bude spojovat:) jako třeba to,co je na fotce u téhle otázky! 

2.Jaký máš na tetování názor?

 Tetování je pro mě něco, co má smysl,něco co pro každýho člověka něco znamená a má k tomu nějaký citový vztah.Neznám člověka,co by měl tetování jen tak pro nic za nic,ale jsou tu lidi,kteří ho mají jen proto,že je to in a to nechápu.Pro každého to něco znamená.Znám lidi,kteří tam mají vytetované jméno své lásky,nebo datum narození jejich dítěte.I pitomé kolečko,nebo hvězdička má význam,a to se mi na tom líbí,příjde mi to zajímavé,zvláštní,ale hrozně hezké.To,že to zůstane napořád mě nabíjí takovým pocitem,který jsem ještě neměla,prostě mě to nutí si ho udělat,chci mát nějakou vzpomínku:)

3.Obrázek tvého nejoblíbenějšího tetování? 

Tohle je tetování,které musím za každou cenu mít.Už jenom ten obrázek pro mě znamená hodně,protože nikdy by se nemělo přestat věřit ve své sny jen kvůli tomu,že se něco nepovedlo nebo,že nám v tom někdo stojí.Vždycky by se mělo věřit ve své sny,proto tohle tetování.Já sama jsem naivní,ale neříkám tomu naivita,jen věřím:)

 Tohle tetování je druhé v pořadí,které určitě chci,nemusí být na zápěstí,ale někde prostě chci aby bylo.Má pro mě smysl a mám k němu nějakou citovou vazbu i když ho ještě nemám.Moje nejlepší kamarádka,o které se zmiňuju už asi po 3,mi vždycky říká,ať se nevzdávám a já s ní souhlasím,je tu se mnou ve všem.

U tohohle tetování stojí za zmínku.Každý by mě věřit v sám sebe,když se něco nepovede,tak je to znamení,měli bychom vždycky jít dál,odrazit se ze dna a pokračovat.Život je jenom jeden.Tím se vracíme znovu k předešlému tetování.Možná by nebylo špatné zakomponovat tyhle dvě tetování k sobě,něco jako 'Never give up and believe in yourself' myslím,že by to vypadalo pěkně a zase by to pro mě něco znamenalo:) Podle mě má každé zaškobrtnutí smysl,všechno má smysl a je to náznak toho,že musíme bojovat a nevzdávat se:)
 Tady jde ten text špatně vidět.Slečna nalevo má napsané 'you see all my light' a slečna napravo 'and you love my dark'. Podle mě je to nádherné,a přesně o tomhle je to nejlepší kamarádství,pochopit a příjmout chyby druhého,ten kdo nemá nejlepšího kamaráda/ku to nedokáže pochopit.Taky by to nebylo špatné si ho udělat,už jak bylo u té první otázky,klidně bych si s ní udělala tohle:)




Tak,a tohle by byla třetí a asi poslední varianta toho kamarádského tetování.Je to jednoduché,ale v jednoduchosti je krása.Hrozně se mi to líbí,má to jednoduše něco do sebe:) Vlastně jsem se o tomhle tetování už bavila i  s kamarádkou.Ona se asi nedá pochopit podstata toho tetování,protože pro každého by to zase znamenalo něco jiného.



Tak,gratuluju těm,co to přečetli až do konce,měla jsem v plánu víc těch otázek,ale jaksi se mi zablokoval mozek,že jsem to zapomněla,tak to nechám jenom takhle.Mám mnohem víc obrázků,ale nechtěla jsem tím zbytečně prodlužovat článek.

Nemusíte mít na to stejný názor jako já,ale nikdo mi ho nevezme:3
Kdybych to měla shrnout,tak bych asi napsala,že prostě toužím po tetování,a určitě neskončím u jednoho.Na někom se mi nelíbí jak mají potetované skoro celé tělo,nebo aspoň celé ruce, no na někom se mi to líbí a nedokázala bych si ho bez toho představit.Pokud máte ještě nějakou otázku,napište:)
Předem se omlouvám za špatné poskládání textu,ale nejde to jinak:) 

Do komentářů mi napište vlastní názor,budu ráda za každou odezvu:)

                                                              with love,Denn xoxo

úterý 23. července 2013

HOPE,BELIEVE AND NEVER SAY NEVER!

 2010 - Kluci přišli jako jednotlivci zkusit své štěstí do 7 série televizní pěvecké soutěže X-Factor ale nepodařilo se jim postoupit v kategorii ''Boys'' ale byli dáni dohromady jako skupina během ''bootcamp''. V X-Factoru se umístili na třetím místě a podepsali nahrávací smlouvu se Syco Records.

Dvě alba One Directon Up All Night (2011) (S tímto albem se dostali jako první britská skupina na první místa v žebříčcích v US) a  s Take Me Home (2012) zlomily několik rekordů a dostaly se na nejvyšší body žebříčků v oblasti hudby. Mají natočeno 8 video klipů. Za sebou mají jedno tour a to Up All Night, v současnosti jsou na Take Me Home tour a příští rok je čeká další.

Mimo jiné si zahráli i v televizní show iCarly, byli hosté v SNL, Ellen Show, David Letterman + 2x vystoupili v Today Show přičemž po 2 se na ně přišlo podívat více jak 16.000 lidí což se zapsalo do historie Today Show.
One Direction vystoupili v roce 2012 s Little Thing na Royal Variety Performance v přítomnosti královny Alžběty II. Vystoupili ve vyprodané Madison Square Garden v prosinci 2012 a vystoupili s What Makes You Beatiful na závěrečném ceremoniálu letních olympijských her v roce 2012 v Londýně. V únoru 2013 nahráli cover k One Way or Another (Teenage Kicks) přičemž výtěžek z prodaných kopií,z následně natočeného klipu a oblečení které měli na sobě (bylo vydraženi) při 1. vystoupení s touto písní šel na charitu. Mimo jiné navštívili Ghanu (oblast v Africe kam vytěžené peníze byly poslány).

Skupina prodala více než 14 milionů kopií alb a získala přes 60 ocenění v průběhu let, (číslo je ale větší protože jsou zde malé ocenění od různých časopisů a internetových portálů) například BRIT Awards a 3 MTV Video Music Awards.

One Direction This Is Us 3D film bude uveden do kin 30. srpna 2013. Jejich třetí album je naplánováno na prosince tohoto roku.
Jejich první stadionové turné We Are Tour bude zahájeno v dubnu 2014. Skupina také oznámila že daruje £200,000 z prodaných lístků na tour na charitu která se zabývá bojem proti rakovině.A potom mi říkejte,že nemají srdce!
Text jsem částečně převzala z tumblr.

Někdo si určitě řekne,až uvidí ty fotky co jsem k tomuhle článku přidala,že je miluju jen kvůli vzhledu nebo penězům.Lhala bych,kdybych napsala,že se mi nelíbí,ale nejde tu o vzhled,vlastně v tomhle světě a společnosti ano,každýmu,mě vlastně taky,ale u nich je to něco jiného.Jde o jejich osobnost,ne každá celebrita ze sebe udělá absolutního blbečka v klipu,jen aby potěšil/a své fanoušky! #BestSongEver A pochybuju,že by každá celebrita chodila v špinavém oblečení po Africe,ano ikdyž je to Afrika,vidím spoustu celebrit,kterým jde o to jak vypadají. Každý z nich má srdce větší než celý svět! Tu starou fotku jsem tam zakomponovala,protože si myslím,že by se nemělo zapomínat na staré časy<3 Snad to každý pochopí tak jako je můj záměr.

Věřím,že je jednou potkám,protože si  každý na světě zaslouží mít aspoň jednou štěstí! HOPE,BELIEVE AND NEVER SAY NEVER.

Když už jsem ten článek zveřejnila,rovnou mě napadlo do něj napsat to co poslouchám dál,nechce se mi to zbytečně rozepisovat,když si to stejně nikdo nepřečte.Tak to napíšu tady v té jedné,možná dvou větách.Bude to znít asi divně,ale jsem posedlá rockem,přesněji skupinou Bon Jovi.Je to až neuvěřitelné,když poslouchám a podporuju One Direction,ale je to tak,jejich hudba mi něco dalo,stejně jako od kluků.Potom stojí za zmínku Nickelback,Demi Lovato,Miley Cyrus,Olly Murs,30STM,Linkin Park:)

'Jsem posedlá písničkou http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU'

                                                                 with love,Denise xx

That's all about me.

ahoj:) pro začátek si myslím,že by bylo dobré abych se představila a napsala,proč jsem ten blog vlastně založila:)

Založila jsem ho vlastně jen proto,abych měla kam vypouštět své pocity,dojmy a podělit se s ostatními o kousek sebe,nejsem žádná spisovatelka,takže nečekejte žádná mistrovská díla:)

Nemá cenu jsem psát o sobě dlouhé slohy,stejně nejsem ničím zajímavá.Jak jste asi zjistili,jmenuju se Denisa a své jméno nenávidím.Bydlím v malé vesničce,kterou nikdo z vás nezná,takže nemá cenu se o ní zmiňovat.Je mi 14 let.Nevím jestli je to dobře,nebo špatně,ale jsem absolutně závislá na své nejlepší kamarádce,ona je jediná,která mě chápe,rozumí mi a stojí vždycky při mě,udělala bych pro ni všechno.Moje další posedlost je britsko-irská skupina,kterou zná na sto procent celý svět,takže určitě i ty.Mluvím o One Direction.Tihle kluci mi toho dali strašně moc,dneska jsou to přesně 3 roky co jsou spolu a jsem na ně pyšná.Dali mi něco do života,změnili mi ho tak neuvěřitelným způsobem a ani to neví,můj sen je zažít ten pocit,co zažívá milion holek po celém světě,zažít ten pocit,když budu stát mezi Directioners ze světa a fandit lidem,kteří nás spojili.Nenávidím svoji postavu,nelíbí se mi ani můj obličej,ale člověk by se měl naučit milovat své chyby,protože ty ho dělají tím kým jsou,ale moc se mi to zatím nedaří.Dřív jsem měla hrozně moc snů,ale nebyla jsem schopna jim věřit,nedokázala jsem to,ale potom se tu objevila osoba,která mi změnila život,znovu mluvím o mé nejlepší kamarádce,díky ní věřím snad ve všechno.Jsem náladová,někdy až moc sebekritická,citlivá,nemyslím si o sobě,že jsem krásná.Snažím se být sama sebou.Mám zelené oči,středně dlouhé vlasy,mám blond ombre,jsem spíše menšího vzrůstu.Řídím se mnoha hesly,v dalším článku je možná sepíšu a napíšu proč se nima řídím:) Nenávidím haters.Sama sem jich pár měla,své komplexy si vybíjeli na mém asku,myslím,že určitě znáte tuhle stránku,která byla založena za účelem obyčejných otázek,ale funguje spíš jako jakási schránka pro lidi,kteří mají problém sami se sebou,tak si to vybíjí na ostatních.Nejím špenát a houby.Moje snad neoblíbenější barva je modrá,červená,zelená,ale nevadí mi žádná barva:) Miluju angličtinu,chtěla bych se jí dál věnovat a umět mluvit plynule tímto jazykem.Ze všechno nejvíc bych chtěla bydlet v UK.Londýn je opravdu nádherné město a vyhovuje všem mým potřebám.Pomáhám jen těm lidem,u kterých vím,že si to zaslouží! Teď mě už nic nenapadá,nic zajímavého,respektive důležitého co bych o sobě mohla napsat,příště.Jenom,doufám,že se vám můj blog bude líbit:3
                         
                                                                  with love,Denise xx