čtvrtek 5. března 2015

Clothes for your phone

Hi guysss,zdravím Vás u nového článku! Už asi nemá cenu se omlouvat, protože technicky vzato se omlouvám jen sobě, jelikož to nikdo nečte, ale to nevadí. Dneska jsem se rozhodla napsat příspěvek o krytech na mobily. Doufám,že se Vám tenhle post bude líbit. Pusťte si příjemnou hudbu a můžeme jít na to:)

Jako první bych Vám možná měla doporučit nějaké online stránky.
 1. AliExpress
 2. ebay
 3. Empora

AliExpress známe snad všichni, je to čínský eshop, já ho miluju. Přiznám se k tomu. Každičkej kryt který mám pochází z tama. Nebyl žádný problém, došlo to kolem 30 dnů, přesně tak jako je to tam napsané (někdy to může dojít i později, záleží na tom z kama je produkt posílán a za jak dlouho od objednání, všechno je napsané už u produktu). 

Ebay je vlastně něco podobného jako Ali, fungují tam i nějaké aukce, o kterých toho moc nevím. Já z tama nic koupeného ještě nemám, ale mám kamarádky co ano a jsou naprosto spojený.

Ohledně plateb Vám nic říkat nebudu, to si můžete zjistit sami na stránce:)

Empora je český eshop, který právě začíná a mám kamarádku, která z něj má obal na Iphone a je s ním naprosto spokojená.
 
Pokud někdo na obal vydrží čekat měsíc tak je podel mě nejlepší volbou Ali, miluju ho. Najadete tam naprosto všechno.

 A mohla bych Vám ukázat moje nejoblíbenější kousky,které zbožňuju a můžu Vám je s klidným srdcem doporučit.

(když kliknete na název obalu rozklikne se vám obrázek)

1.  STITCH nevím jak vy, ale já když jsem byla malá jsem tu pohádku milovala. Tohle je můj nejoblíbenější kryt, je pevný, opravdu kvalitní. A stál mě kolem 50 korun. Což je naprosto očarující!
2. PIG tohle je moje number 2, je to krásnej roztomilej kryt. Ten mě stál asi 80.
3. MINION PROBOHA! to je tak perfektní práce,to myslím teď fakt vážně, je úplně dokonale udělanej. Tenhle asi 100 , což je podle mě super cena. Tady by stál aspoň 200.
4. BEAR TENHLE JE PECKA! Taky je krásně udělanej a dokonalej, jediný co mě mrzí, že dole ty jeho nohy na mobilu špatně sedí, ale vystužila jsem to a je to v klidu. Stál mě asi 80 korun.
5. SUPERMAN to je naprosto dokonalý. Já vím,že to říkám u všeho,ale když ona to je pravda. Tenhle stál nějak 100 myslím, to si už moc nepamatuju.

(mým samsung,ne Iphone)

Tak tohle bylo mých TOP 5 krytů, budu ráda za každé vaše odezvy. Omlouvám se za délku článku,ale jsem nemocná a moc se mi nechtělo nic dělat, ale měla jsem náladu něco dělat. Snad chápete.

                                                             with love Denise xoxo